Skip to content
sobota, 27 września, 2025
Latest:
  • Zainteresowanie studiami na Akademii Pożarniczej wyższe o 50 proc. niż rok temu. Zapotrzebowanie rynku pracy na jej absolwentów wciąż jest wysokie
  • Metropolia na Śląsku to udany eksperyment. Miasta chcą przejść na wyższy poziom współpracy
  • Krajowa Sieć Kardiologiczna potrzebuje cyfrowego krwiobiegu danych. To usprawni opiekę nad pacjentami
  • Polskie firmy przygotowują się do udziału w projekcie jądrowym na Pomorzu. Chodzi o miliardy złotych do podziału
  • UE wyznacza cele redukcji marnowania żywności. Będą też nowe regulacje dotyczące odpadów tekstylnych

Edytorstwo i nauka

Aktualności, wiadomości prasowe i naukowe: edukacja, nauka,prasa, literatura, książka, literaturoznawstwo, językoznawstwo i historia

  • edytorstwo.pl
  • Aktualności
  • Badania
  • Edukacja
  • Język
  • Kultura
  • Nauka
  • Prasa
  • Praca
  • Uczelnie

szef kuchni cechy

Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality Kuchnia

Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality

2 listopada, 202113 listopada, 2021 edytorstwo.pl
  • Branża motoryzacyjna odczuwa skutki wybuchu wojny w Ukrainie. Koncerny szukają możliwości dywersyfikacji dostaw
  • Ekoprojektowanie staje się powszechnym trendem. Prawodawstwo unijne kładzie na to duży nacisk
  • Przybywa inicjatyw, które wspierają rozwój kobiet i dziewczynek
  • Startuje Ciepłownia Przyszłości w Lidzbarku Warmińskim. Takie technologie może wykorzystywać cały sektor w Polsce
  • Dobrobyt Polski uzależniony od wiedzy społeczeństwa o ekonomii i finansach. Takiej edukacji wciąż za mało jest w szkołach
Ciekawe artykuły

Jak zbudować silną markę online?

Jak zbudować silną markę online?
Jak zbudować silną markę online? Niezależnie od branży, rodzaju świadczonej usługi czy oferowanego produktu wszystkim przedsiębiorcom zależy na sprzedaży, stałym napływie klientów oraz dobrej renomie, która zapewnia reko

Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwa

Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwa
Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwaW 2020 roku wiele firm musiało wprowadzić w nagłym trybie zmiany w swoim modelu działania, zaś dla wielu normą stała się praca zdalna. Kiedy pandemia COVID-19 ustąpi, niektó

Zimowa sesja egzaminacyjna coraz bliżej – po co studentowi sezam?

Zimowa sesja egzaminacyjna coraz bliżej – po co studentowi sezam?
Warszawa 2021-01-22Zimowa sesja egzaminacyjna coraz bliżej – po co studentowi sezam?Już wkrótce studenci uczelni wyższych staną przed pierwszym poważnym wyzwaniem w obecnym roku akademickim – zimową sesją egzaminac

Komfort akustyczny na home office

Komfort akustyczny na home office
Komfort akustyczny na home office Przez wybuch pandemii, nową normalnością stała się praca zdalna z domu. Dla niektórych był to powód do radości, dla innych wręcz przeciwnie. Jednak można zgodzić się w jednej kwestii ー

Podczas pandemii wzrosła liczba cyberataków. 70 proc. Polaków się ich obawia, ale co trzeci nie zabezpiecza komputera i telefonu nawet hasłem

Podczas pandemii wzrosła liczba cyberataków. 70 proc. Polaków się ich obawia, ale co trzeci nie zabezpiecza komputera i telefonu nawet hasłem
Rosnąca popularność zakupów online, praca zdalna i wzrost wykorzystania kanałów online w ostatnich miesiącach sprzyjają cyberprzestępczości. Jak podawało FBI, od początku pandemii liczba incydent&oacu

Innowacja dzięki edukacji – 3500 godzin szkoleń o 5G dla startupów i zakładów przemysłowych

Innowacja dzięki edukacji – 3500 godzin szkoleń o 5G dla startupów i zakładów przemysłowych
Innowacja dzięki edukacji –3500 godzin szkoleń o 5G dla startupów i zakładów przemysłowychTechnologia 5G umożliwi rozwój nowych usług, ekosystemów i nowych źródeł przychodów dla polskich firm. Jednak jeśli chcemy

Nowoczesny kriomikroskop elektronowy już w Krakowie!

Nowoczesny kriomikroskop elektronowy już w Krakowie!
Nowoczesny kriomikroskop elektronowy już w Krakowie!Uniwersytet Jagielloński (UJ) kupił, unikalny w skali całego kraju, nowoczesny kriomikroskop elektronowy GLACIOS (Thermo Fisher Scientific) z detektorem Falcon 4. Urządzenie to

Sztuczna inteligencja coraz śmielej wkracza do administracji publicznej. Polska musi jednak gonić bogatsze kraje UE we wdrożeniach SI

Sztuczna inteligencja coraz śmielej wkracza do administracji publicznej. Polska musi jednak gonić bogatsze kraje UE we wdrożeniach SI
Już nie tylko wielkie korporacje technologiczne, lecz także sektor publiczny rozwija i coraz częściej wykorzystuje sztuczną inteligencję – wynika z raportu „Iloraz sztucznej inteligencji”. P

STATUETKA KLINIKA VIP-A DLA DRZAZGA CLINIC

STATUETKA KLINIKA VIP-A DLA DRZAZGA CLINIC
Data publikacji: 2020-10-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: STATUETKA KLINIKA VIP-A DLA DRZAZGA CLINICKategoria: BIZNES, KulturaJuż po raz 8. w Warszawie odbyła się Gala VIP organizowana przez magazyn VIP, podczas której

Jeszcze w tym roku mają ruszyć pierwsze testy jądrowego napędu termicznego. Może on znacznie skrócić czas podróży na Księżyc [DEPESZA]

Jeszcze w tym roku mają ruszyć pierwsze testy jądrowego napędu termicznego. Może on znacznie skrócić czas podróży na Księżyc [DEPESZA]
Przestrzeń kosmiczna jest niezbędna dla współczesnego handlu, odkryć naukowych i obrony narodowej. Utrzymanie świadomości kosmicznej w przestrzeni cislunar, czyli przestrzeni między Ziemią a Księżycem,
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
wrzesień 2025
P W Ś C P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« sie    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Privacy Policy
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
BIZNESEdukacjajęzykoweKulturapraca it administratorpraca itakapraca italiapraca it augustówpraca it bez doświadczeniapraca itdpraca it katowicepraca it krakówpraca it lublinpraca it poznańpraca it szczecinpraca it warszawapraca it wrocławpraca zdalna it facebookpraca zdalna it usauczelnia
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.